Verkeersdode is 19-jarige bromfietser Aroen Sabar

De 19-jarige bromfietser Aroen Sabar is vanmorgen omstreeks negen uur aangereden door een vrachtwagen en is kort na de aanrijding ter plaatse overleden. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Mr. J. Lachmonstraat en de Leysweg. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser vanuit de Leysweg de Lachmonstraat opreed. De vrachtwagen reed over de Lachmonstraat komende vanuit de richting Leidingen en gaande in de richting van de Lallarookhweg. Op de kruising heeft het verkeer op de Lachmonstraat voorrang op het verkeer komende vanuit de Leysweg. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser verzuimd heeft voorrang te verlenen aan de vrachtwagen bestuurder. De 34-jarige vrachtwagen chauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Flora.

error: Kopiëren mag niet!