SWM-medewerker sluit verkeerde meter af

Het moet je overkomen. Je komt thuis aan en er is geen water, terwijl je trouw en op tijd je waterrekening betaalt. Dit is T. Roye, woonachtig aan de Drambrandersgracht, gisteren overkomen. Zij kwam thuis aan en merkte dat er geen water in huis was. Zij liep naar de watermeter en zag wat nattigheid in de omgeving van de meter. In eerste instantie dacht zij dat er een lekkage was en belde de SWM om dit door te geven. Van een buurvrouw kreeg zij echter te horen dat die een SWM’er had zien sleutelen aan de meter.
Roye belde wederom naar het bedrijf. Van een medewerker van de SWM kreeg ze te horen dat haar meter niet was afgesloten. De zaak zou echter worden onderzocht. Roye werd terug gebeld door een zekere Chin. Aan haar werd toen voorgehouden dat de werknemer per abuis haar meter had afgesloten. Hij bood haar zijn verontschuldigingen aan en verzekerde haar dat zij binnen een kwartier weer water zou hebben. Dit alles gebeurde rond kwart over een. Rond vier uur had Roye nog geen water. Ze moest dus ongebaad en gestrest naar haar middagles. De gedupeerde vindt het erg dat zij haar laatste SRD 100 heeft moeten gebruiken vanwege deze onvoorziene omstandigheid, aangezien zij water en eten moest kopen. Koken kon ze natuurlijk niet zonder water. Zij vraagt zich af wie haar dit alles zal vergoeden. De gedupeerde zegt geen openstaande rekening te hebben. Zij meent dat zij ten onrechte is afgesloten en dat zal zij niet zomaar laten. Zij is bezig met haar jurist om deze onvoorziene uitgaven te laten vergoeden door de SWM.

error: Kopiëren mag niet!