Minov komt studenten avondschool tegemoet

De jeugdparlementariër Rajiv Ramsahai uit Commewijne is blij dat het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) is ingekomen met vervoer voor de avondstudenten. Hij heeft begrepen dat er zelfs vier bussen zijn ingezet voor de studenten uit Commewijne. De bussen zijn gisteravond begonnen met deze specifieke vorm van transport. Ramsahai zegt dat dit de avondstudenten heel goed stemt. Het inzetten van avondvervoer biedt meer kansen aan de jongeren uit dit district. Dit is te merken aan het aantal bussen. Vorig jaar waren er twee bussen ingezet en nu zijn dat er vier. Ramsahai vindt het heel belangrijk dat jongeren zich blijven ontwikkelen. “En investeren in de jeugd, is investeren in de toekomst.”
De avondstudenten waren in de afgelopen weken in de gelegenheid om zich te registeren. In totaal hebben 288 studenten en leerlingen zich geregistreerd. Volgens een medewerker van Minov heeft het ministerie het probleem van de avondstudenten opgelost door daadwerkelijk avondbussen in te zetten. Het ministerie is al de geregistreerde avondstudenten tegemoet gekomen. De studenten moeten net als de dagschoolstudenten in het bezit zijn van een buskaart van SRD 2.50.

error: Kopiëren mag niet!