Technologische Faculteit Adek zonder water

Het gebouwencomplex van de Technologische Faculteit (FTW) aan de Leysweg zit al geruime tijd zonder water. Voor de FTW-studenten is deze situatie hoogst onplezierig. Naar het toilet gaan kan niet meer, terwijl het lessen van de dorst nog even kan middels het kopen van gebotteld water. Deze situatie duurt volgens sommige studenten al drie maanden. FTW-studentenvertegenwoordiger Ignaas Jimidar zegt dat dit waterprobleem vanaf de vorige maand speelt. Hij ontkent dat het totale FTW-gebouwencomplex zonder water zit. Het gaat om gebouw 16, waarin ruim 200 studenten van de studierichtingen Werktuigbouwkunde, Electrotechniek en Infrastructuur colleges volgen. De overige FTW-locaties, gebouw 7 en 17, beschikken wel over water. Jimidar zegt dat de werktuigbouwkundestudenten het euvel hebben onderzocht  en ontdekt  hebben dat het om een lekkage gaat in een van de leidingen die ondergronds loopt. De watertoevoer naar gebouw 16 is gestopt vanwege deze lekkage. Vanuit de faculteit is al een voorstel doorgestuurd naar het bestuur voor de aanpak van dit probleem.

error: Kopiëren mag niet!