Dc Karta-Bink woest op OW-minister: ‘Abrahams moet Commewijne excuses aanbieden’

De districtscommissaris van Commewijne, Ingrid Karta-Bink, vindt dat de minister van Openbare Werken, Ramon Abrahams, zijn excuses moet aanbieden aan het district Commewijne met betrekking tot de kwestie van de dijk, omdat hij elke keer met andere verhalen op de proppen komt over de bouw van de dijk. Bink is woedend op de minister, omdat deze zijn blunders in de schoenen van de dc schuift. Hij zou in regeringskringen beweren dat hij nooit een afkondiging van de bouw van de dijk heeft gedaan, maar dat de dc een blunder heeft gemaakt en haar excuses al heeft aangeboden hiervoor. ‘Is de minister soms gek geworden? Wie was het die ruim twee weken terug op ons districtscommissariaat een sessie hield en de afkondiging van de bouw van de dijk deed. Wat deden mensen van het ministerie, Ilaco en MNO Vervat dan op het commissariaat?’
‘Het ministerie geeft mijn district eerst de schrik van het leven en wanneer hij wordt aangevallen door de media en de politici om hem heen, draait hij 180 graden terug. En dan maakt hij toch weer blunders door op de koop toe mij de schuld te geven en aan een ieder te zeggen dat ik mijn excuses aangeboden heb aan hem. Moet ik aan zo een blunderminister mijn excuses aanbieden? Ik heb mijn volk in mijn district mijn excuses aangeboden voor de vele blunders van de minister. De minister is de laatste persoon aan wie ik mijn excuses aanbied. De minister moet juist omgekeerd zijn excuses aanbieden aan Commewijne, omdat die de afgelopen tijd veel heeft gespeeld met het district’, aldus de verhitte dc. Ze zegt dat ze de mensen in haar district nooit in de steek zal laten. De dc zegt dat de minister maar gauw ook moet vertellen wanneer de dijk op Belwaarde komt, want ook bij deze dijk is de minister bezig te knoeien. Een wegverzakking van 60 cm zal totaal niet gepikt worden in haar district. ‘De dijk op Belwaarde moet en zal komen. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder’, aldus Bink.

error: Kopiëren mag niet!