Water voor bewoners Vervuurtweg

Bewoners van de Vervuurtweg, een zijstraat van de Pandit Paltan Tewarieweg, zijn opgelucht. In de zandweg worden er thans waterleidingbuizen aangelegd, zodat de huishoudens aangesloten kunnen worden op het waternet van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM). Dit project is vanaf april dit jaar in voorbereiding geweest’, zegt Hrishikish Oemraw van Districtsraad Paramaribo. Het project werd volgens Oemraw voorgelegd aan de commissie Natuurlijke Hulpbronnen van het parlement. Commissievoorzitter Rabin Parmessar zorgde ervoor dat er een gesprek kwam tussen topfunctionarissen van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) en de Districtsraad Paramaribo. Deze gesprekken zijn zeer vruchtbaar geweest en na maanden van voorbereidingen zijn begin deze week de werkzaamheden gestart. De huishoudens, bijkans 42, dienen nu om aangesloten te worden de kosten te betalen bij de SWM.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!