Stortingsgevaar als gevolg van felle brand

Een felle brand heeft vanmorgen gewoed op en nabij de kruising van de Prinsenstraat en de Zwartenhovenbrugstraat. De brand is begonnen in een groot houtenpand op de kruising van de bovengenoemde straten. De vlammen sloegen toen over naar andere gebouwen gelegen in de Prinsenstraat en in de Zwartenhovenbrugstraat. Er zijn tenminste 7 gebouwen in de vlammen opgegaan en anderen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Zo een gebouw is de handelszaak Epro die ook nabij de boven genoemde kruising staat. De ruiten op de bovenste verdieping van dit gebouw zijn gebarsten en het gevaar is groot dat delen van die ruiten naar beneden vallen. De ruimte voor dit gebouw en andere plekken dichtbij de brand locaties zijn daarom afgezet om te voorkomen dat personen daar gaan staan of lopen. Ter voorkoming van ongelukken zal de politie streng optreden tegen personen die zich niet houden aan de aanwijzingen die ter plaatse zal worden aangegeven.

error: Kopiëren mag niet!