Training capaciteitsversterking Sport- en Jeugdzaken

Onder supervisie van het directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Sport – en Jeugdzaken is op donderdag 11 oktober een training verzorgd in de Guesthouse van de Anton De Kom Universiteit van Suriname aan leidinggevenden en jeugdleiders van het ministerie. Het doel van deze activiteit was om de capaciteiten van de participanten te versterken. Het directoraat Jeugdzaken was samen met JCI Suriname verantwoordelijk voor de training. De focus ligt op een positieve attitude en betere prestaties. De trainer voor deze activiteit was Matt Booth, die in verscheidene landen trainingen heeft verzorgd. Hij heeft gesproken over leiderschap en het verbeteren van het eigen vermogen om prestaties neer te zetten. Hij ging ook in op de hedendaagse situatie, waarbij men zonder doelen te stellen door het leven gaat. Hij hield zijn gehoor voor dit pad te verlaten en ervoor te zorgen dat de plannen die men heeft – in het persoonlijk leven of in de werkcarrière – steeds tastbaar bij zich te hebben en periodiek na te gaan als deze verwezenlijkt (kunnen) worden.

error: Kopiëren mag niet!