Godo Foundation schenkt Eagles-atleten tenues

De jonge atleten van de atletiekvereniging Eagles kunnen voortaan goed gekleed voor de dag komen om deel te nemen aan wedstrijden. Van de Godo Foundation kregen zij sporttenues gefinancieerd. Hoewel nog niet alle 67 leden van de atletiekvereniging over een nieuw tenue beschikken, is de organisatie blij dat in ieder geval een belangrijk deel van de jongens en meisjes onder de 18 jaar  nu goed gemotiveerd aan de slag kunnen gaan. De meeste leden komen uit de omgeving  Paramaribo Zuid waaronder Ramgoelam, Menkendam en Latour. In de afgelopen periode hebben leden van de vereniging diverse topprestaties neergezet. Voorbeelden daarvan zijn de 13 jarige Chanique Dors die op de onderdelen  60 m sprint  08.09 sec, verspringen 4.26m en kogelstoten 6.43m heeft gepresteerd, terwijl 15 jarige Romario Pansa op de 100m  sprint 11.71 sec en de 200m 24.6 seconden wist neer te zetten. Een ander voorbeeld is de 18 jarige Jeane- Pierre Doekoe die op de 100m sprint een tijd van 12.00 seconden, op de 200m  24.7 seconden heeft neergezet en op het onderdeel verspringen 6.00m presteerde. “U merkt dat onze atleten heel hard hun best doen en wij zijn Godo foundation dan ook zeer erkentelijk dat zij ons in ons streven ondersteunen om de atletieksport vooral bij jongeren te stimuleren zodat ze gezond blijven”: merkt Michael Blaaker de voorzitter van Eagles op. Ook de foundation is ervan verzekerd dat de atletieksport weer wat medaillewinnaars bij grote tournooien kan voortbrengen. De vereniging die het moet hebben van contributies, sponsering en donaties heeft nog meer van deze tenues nodig en hoopt dat andere sponsors hun bijdrage zullen leveren.

error: Kopiëren mag niet!