Lelydorp Sport Bond houdt Algemene Leden Vergadering

De  Lelydorp Sport Bond zal op maandag 08 oktober 2012 een algemene ledenvergadering houden met de lidverenigingen. Daarbij roept LSB al zijn leden op, om deel te nemen aan deze ALV. Bij deze ALV zullen ook de twee nieuwe ploegen die zich willen inschrijven in stemming worden gebracht. Het gaat hier om Puwanani die overkomt van Livorno Sport Bond en de ploeg van Feyenoord die Para Sport Bond zal verlaten.
‘Puwanani is er zeker van dat ze komt, maar Feyenoord moest nog een paar zaken in orde maken. Het gaat hier om overschrijving van de ene lidbond naar de andere lidbond. Para Sport Bond heeft nog geen toestemming verleend aan Feyenoord voor de overschrijving’, zegt ondervoorzitter Bhagwandin van LSB.
Verder zal het nieuwe competitiesysteem in stemming worden gebracht. LSB zal het systeem van vorig jaar aan de leden voorleggen. Maar als de leden vinden dat er een nieuw systeem moet komen, dan zal dat bestudeerd worden  door LSB en daarna in stemming worden gebracht. Het systeem van LSB ziet er als volgt uit: in de eerste klasse zullen er 2 algemene rondes worden gespeeld, waarna de top 4 zich plaatst voor de finaleronde om te bepalen wie kampioen en semi- kampioen wordt. De nummers 1 en 2 kregen respectievelijk 2 om 1 bonuspunt. In de tweede klasse zal hetzelfde systeem gehanteerd worden als de eerste klasse. Twee ploegen zullen promoveren naar de eerste klasse en 1 zal degraderen naar de tweede klasse.
Hierna zal er geloot worden voor het competitiejaar 2012 – 2013. In de eerste klasse zal de loting gaan tussen 8 verenigingen en bij de tweede klasse 6 en als de twee nieuwe ploegen worden geaccepteerd, dan wordt het 8. De ploegen in de eerste klasse zijn: SCA, Jong Rambaan, Real Java, Real Poerwo, Rodan, Flamingo en Sea Boys en in de tweede klasse: Jai Ghandi, Ras’75, Utrecht, Bangun Muda, Tuinstad en Jong de Ster.

error: Kopiëren mag niet!