Bijeenkomst Stg. Solidariteitsfonds voor seniorenburgers in KKF-hal

De Stg. Solidariteitsfonds voor Seniore Burgers (SSSB), organiseerde een goed geslaagde bijeenkomst in de KKF-hal,  op zondag 30 september jongstleden , in verband met  1 oktober , Internationale dag van de seniorenburger. Eveneens werd wederom de verjaardag van de stichting herdacht. In verband met het laatste was op 2 augustus,  in de congreshal reeds een viering van het 10-jarig bestaan.  Zondagmorgen vroeg waren de leden van de organisatie reeds hard aan het werk om er een leuke dag van te maken. De bijeenkomst begon omstreeks 10.00 uur, met het zingen van ons volkslied, een toespraak van de voorzitter, dhr. W Bakker en eindigde omstreeks 14.00 uur met gezellige muziek. Er waren diverse bijdragen van o.a. Third Edition, Kris Ramkhelawan en zoon en danseressen, Carlo Sweet, Sombra , een toneelgroepje en speciaal voor deze gelegenheid, de SSSB-combo, o.l.v. Wim Bakker, waar o.a. zangeres  Judith Tilborg van Stg. Bigisma Kontren deel van uitmaakte. Het was een leuke ochtend waarbij de oprichters, mevr. Helene Berggraaf en dhr. Herman Groman, werden gehuldigd voor hun inzet de afgelopen jaren. Aan het publiek werden, naast een hapje en drankje, presentjes uitgedeeld; de toegangskaart was tevens een lot. Het geheel werd prachtig aan elkaar geregen door mevr. Rosita Wijngaarde , die de goed gevulde zaal van meer dan 1000 seniorenburgers, helemaal op haar hand wist te krijgen met lol en humor.  Mevr. Venetiaan-Vanenburg, vereerde de organisatie ook met haar aanwezigheid. Het bestuur van SSSB en de vrienden, mogen terugkijken op een geslaagde dag en zeggen eveneens dank aan alle sponsoren, die hieraan een bijdrage hebben geleverd.

error: Kopiëren mag niet!