Veteranen FCS Nacional naar Champions League Caribbean

Morgen vertrekken de veteranen van FCS Nacional naar Curacao, om aldaar mee toe aan de veteranen Champions League van de Caribbean welke nu voor de derde keer zal worden gehouden. Op vrijdag 5 oktober om 21.30 lokale tijd zal men het opnemen tegen FC Inter (Curacao). De match zal worden afgewerkt in het Nationaal Stadion Curacao. Op zaterdag 6 oktober zal de tegenstander van FCS Nacional zijn La Fama uit Bonaire. Deze match start om 21.00 uur en zal eveneens gespeeld wordt in het nationaal stadion. Op zondag wordt op dezelfde locatie de finale gespeeld. Dan is het niet voorbij voor de voor de jongens uit de Tout Lui Faut Kanaalweg. Men heeft een langer verblijf op Curaçao in petto. Er gaan meer vriendschappelijke matches  gespeeld worden. Zo zal men het op maandag 8 oktober het opnemen tegen Roti Boys, een team bestaande uit vrienden en sympathisanten die FCS Nacional een warm hart toedragen en altijd op het eiland klaar staan om hun vrienden uit Suriname een opperbeste service te geven. FCS Nacional staat onder leiding van de bekende Hemant Jaikaran. Deze sportdelegatie  keert op dinsdag 9 oktober terug naar Suriname.

error: Kopiëren mag niet!