Vickey Ramdat Tewarie wint intern toernooi Rukhmania

Afgelopen zaterdag organiseerde de schaakvereniging Rukhmania een interne rapid thema toernooi, waaraan  8 schakers deelnamen. Het thema was : koning ,7 pionnen en 2 paarden. Er werd volgens het round-robin systeem gespeeld met een tijd van 10 minuten per speler per partij. Het was wederom Vickey Ramdat Tewarie die van zich liet spreken. Hij bond een ieder aan zijn zegekar en werd zodoende met een perfecte score van 4 uit 4  de kampioen van het toernooi. Op de tweede plaats eindigde Dewish Sailk met een score van 2.5 punten uit 4 wedstrijden. Op de derde plaats eindigde de talentvolle Renusha Gajadin met een score van 2 punten uit 4 wedstrijden. Na afloop van het toernooi werd er nog even getraind voor het eerstvolgende toernooi: de Umadacup welke morgen van start gaat. Met dit toernooi heeft de club haar vakantie-activiteiten beëindigd. Nu zullen er weer volop lessen en trainingen verzorgd worden.

error: Kopiëren mag niet!