Worstelfederatie zal wedstrijdregels uitleggen aan trainers en scheidsrechters

Vooruitlopend op de nationale kampioenschappen organiseert  het bestuur van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) een clinic voor scheidsrechters, trainers en coaches. De bedoeling van deze clinic is om deze personen in  de gelegenheid te stellen om alle onduidelijkheden met betrekking tot het wedstrijdreglement en wedstrijdbureau aan de orde te stellen. Verder zal men een refreshment en de laatste updates van het wedstrijdreglement krijgen. Het wordt een sessie van een paar dagen, die alleen des zondags gehouden zal worden. De eerste clinic is op zondag 7 oktober in het Kwatta Sportcomplex om 11.00 uur. Aan de worstelscholen wordt gevraagd om trainers/coaches en scheidsrechters af te vaardigen naar de clinics.
De SWF zal op zaterdag 1 december en zondag 2 december haar nationale kampioenschappen houden in de verschillende junioren- en seniorenklassen. Er zijn afhankelijk van het aantal deelnemers 2 dagen uitgetrokken voor dit evenement. Inschrijvingen voor deelname kunnen tot uiterlijk 25 oktober bij de SWF-bestuursleden Dara Ramcharan en Rieshi Ramkhelawan. De laatstgehouden nationale kampioenschappen waren meer dan 3 jaar geleden. Toen werd Amresh Bihariesingh de kampioen in de zwaarste klasse.

error: Kopiëren mag niet!