TAS verhuist van Tourtonne IV naar Tourtonne III

De voetbalvereniging Tourtonne All Stars (TAS) heeft afgelopen week de eerste steenlegging gedaan voor het bouwen van een nieuw sportcomplex met gemeenschapscentrum aan de Harry Jong Loistraat te Tourtonne III. Hiermee verhuist de club na 29 jaar van haar locatie aan de Rubenstraat te Tourtonne IV. Alhier was de ploeg sinds 6 oktober 1983 gevestigd. TAS wil voor haar 30-jarig bestaan volgend jaar al gehuisvest zijn in haar nieuwe sportcomplex. Op het nieuwe sportcomplex verrijzen onder andere een voetbalveld naar internationale standaarden en afmetingen, een minivoetbalveld voorzien van kunstgras, kunstverlichting voor beide velden, een tribune, kleedkamers en bergruimte, een recreatieruimte, clubgebouw casu quo gemeenschapscentrum, een beheerderswoning en een overdekte sporthal voor diverse indoorsporten. De eerste steenlegging werd gedaan door de voorzitter van Stichting Tourtonne All Stars, Robby Naarendorp.
TAS had afgelopen dagen ook bezoek van een veteranenploeg uit Trinidad & Tobago. Deze speelde twee wedstrijden, te weten tegen TAS en Branti Makka. Tegen Branti Makka speelden de gasten 1-1 gelijk. TAS liet de Trinidadianen goed voetbal zien en won met 3-2. Al heel snel kwamen de Tassers op 3-0 door goals van Guno Hirschfeld, Regillio Derby en Valies. Later maakten de gasten twee doelpunten, maar dat was niet genoeg voor een gelijkspel. Zondag speelde TAS samen met de gasten een toernooi op Marshallkreek. Volgend jaar zal TAS een tegenbezoek brengen aan Trinidad.
Voor zondag 30 september organiseert TAS een voetbaltoernooi op haar sportcomplex aan de Rubenstraat. Reeds om 10.00 uur begint men met de wedstrijd Flamingo’82 – SLM. Hierna krijgen we SDSM – RGD, Staatsolie – Hakrinbank, MAS – Havenbeheer, Surpost – Fernandes, Diakonessenhuis – Bankbeveiliging, Palevi Boys – VCB Markt, SWM – De Vries, BGVS – Luchthavenbeheer en RBC – Kuldipsingh Boys.

error: Kopiëren mag niet!