Indo Latino Festival 2012 met 3 areas

De organisatie van het Indo Latino Festival doet het weer. Zij organiseert dit weekend speciaal een “Back 2 School Edition” voor de aanvang van het nieuw schooljaar. De toegang is geheel gratis. Het  Indo Latino Festival 2012 wordt groots opgezet. Er zijn drie areas w.o. Area I (Outdoor) met culturele optredens zoals djarang kepang, cabaret en srimpi en kinderspelen; Area II (Indoor) met live bands zoals Kontjo, Urban Nature, Caliber Splash, Spang Makandra, Smel Kroes, Final Step en als speciale attractie de viering van 20 jaar Kasimex Houseband. Area III (Deedjay Roof Area 18+) met o.a. Dj Alan, Dj Mario, Dj Azioninvazion, Dj Andy D, Dj Anda, Dj Boo B, The Mighty youth, Mooi Boi Entertainment Ft Cool-H met hun hit “Salute voor me Swagg”. Bij Area III is het tonen van de ID-kaart verplicht.
Verder kan het publiek genieten van een braderie, lekker eten en drinken, volop entertainment en fun voor eenieder. De Indo Latino duurt deze keer maar twee dagen. Zaterdag 29 september van 16:00 uur en zondag 30 september vanaf 12:00 uur tot BAM. Het geheel wordt onder andere gesponsord door D-Graffix, Rapstar, PTV Channel 28 en Pertjajah Mediagroup. “Dus kom zeker bij ons festival, de toegang is geheel gratis en vergeet  vooral  jouw ID-kaart niet”, is de oproep van de organisatie. Indo Latino Festival 2012 twee dagen lang aan de Mangrovestraat # 17 te Beekhuizen.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!