End of the Summer Party!

Op zaterdag 29 september aanstaande wordt de vakantie in stijl afgesloten met een grootse End of the Summer Party! De line-up van dit evenement is gevarieerd en bestaat uit het beste van de Surinaamse popmuziek zoals: Mighty Youth, Suri All Stars, Itaves, Koyeba en DJ CAT. De live begeleiding wordt verzorgd door Mega Vibes. De Jamaican dancehall artist Popcaan (Andrea Sutherland) bekend van de nummers, “Party shot, Clean, Only man she want, Gangsta city en andere hits, is de hoofdact en sluit deze End of the Summer Party af. De End of the Summer Party wordt gehouden in het Flamboyant Park. Het is de derde keer dat Popcaan in Suriname gaat optreden. Nooit eerder trad hij op in het Flamboyant Park en met zo’n sterke Surinaamse line-up. De prijs van de kaarten is bewust laag gehouden zodat iedereen dit optreden kan meemaken en het een mooie afsluiting van de vakantie wordt.

error: Kopiëren mag niet!