Dc Ramdhani: ‘Family day Saramacca supergeslaagd’

‘Supergeslaagd’, is het woord dat dc Aroenkoemar Ramdhani gebruikt om de family day van Saramacca te beschrijven. ‘Het is een superevenement geworden met een piek van ruim 10.000 bezoekers tegen 19.00 uur. Wat het evenement een superglans gaf, was dat president Desi Bouterse 6 uren lang gebleven is op Saramacca bij dit evenement. Dat is een heel grote eer voor ons district’, zegt Ramdhani aan Dagblad Suriname.
De family day is georganiseerd door het commissariaat Saramacca en de watersportersvereniging Friends. ‘Deze activiteit heeft ruim SRD 100.000 gekost. Het leeuwendeel is gesponsord door het bedrijfsleven. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling had een zeer minieme bijdrage in deze’, zegt de dc.
Het Hi-Jet Rescue-team gaf een prachtige show en demonstratie weg met zijn helikopters en rescue-team. Hi-Jet-manager Jerrel van Embricqs deed zelf actief mee. Hij demonstreerde ook hoe met waterdruk te ‘vliegen’. Als neusje van de zalm golden de antieke wagens en brommers die tentoon werden gesteld. Daarbij vielen de super gepoetste Zundapps meteen op. Verder waren er speedboot- en waterscooterraces, car shows, sound battles en nog een aantal culturele en muziekoptredens.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!