Drukte van jewelste bij Meet and Greet Paramaribo College

Fans van Paramaribo College (PC) trokken gisterenmiddag naar de Hermitage Mall, vlak voor Game Star, om agenda’s en promomateriaal te laten signeren door hun favoriete acteur(s). Een uur lang zijn de liefhebbers van PC en Game Star vermaakt met muziek. Zij hebben met vier van de vijf figuranten een foto mogen maken.
De eerste typische Surinaamse jongeren tv-serie ‘Paramaribo College’ draait al vier seizoenen op de beeldbuis. Deze serie is herkenbaar voor vele Surinaamse jongeren, maar ook ouderen. De serie krijgt steeds meer kijkerspubliek. Ruim 9.000 volgers hebben zich aangemeld op de sociale site facebook. Om terug te geven aan haar fans heeft de organisatie van PC een drietal ‘meet and greets’ gepland. De eerste was op 01 september, de tweede gisteren en op 23 september trekken de cast en crew richting Marteraitte Mall.
De meet and greet van gisteren is gedaan in samenwerking met Davinci Enterprises NV (Gamestar). Fans kregen bij aankoop van twee games of een console een PC-agenda gratis. Een gering aantal agenda’s werd ook ten verkoop aangeboden voor SRD 30. De organisatie had niet verwacht dat de agendaverkoop zo hard zou gaan. Zij is bijna door haar voorraad heen.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!