82-jarige overleden na botsing met motorfiets

De 82-jarige mevrouw Ilse Ommel heeft zondagmorgen het leven gelaten bij een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg, dichtbij de Ramgoelamweg. De voetganger werd door een motorfiets onderschept op de weg en meters meegesleurd. De mevrouw kwam ter plekke te overlijden. Dropatie Ramkhelawan van de politievoorlichtingsdienst bevestigt dit voorval. De motorfietser is met zware lichamelijke letsels opgenomen in het ziekenhuis. Hij reed in een groep van 5 richting Paranam. De 4 anderen waren het slachtoffer al gepasseerd, de laatste kwam in botsing met mevrouw Ommel. Zij is voor dit jaar is de 57ste verkeersdode.  Vermeldenswaard is dat de 56ste verkeersdode ook een persoon op hoge leeftijd is. Die was de voetganger Rudolfo Edhard van 96 jaar.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!