Auto minister Sitaldin veroorzaker aanrijding

De auto waarin minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en Volksontwikkeling werd vervoerd, is maandagavond rond half 11 betrokken geweest bij een aanrijding. De minister kwam van de raad van ministers. Volgens berichten via Starnieuws zou de chauffeur van de minister door rood hebben gereden op de kruising van de Dr. Sophie Redmondstraat en Fred Derbystraat.
Het voertuig van de minister is in botsing gekomen met een auto die vanuit de tegenovergestelde richting over de Fred Derbystraat reed. De chauffeur in laatstgenoemde auto liep een armfractuur op en is met een ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn voertuig is aanzienlijk beschadigd. Sitaldin is met de schrik vrijgekomen en werd bijgestaan door collega’s en vicepresident Robert Ameerali.
Het ongeluk heeft zich voorgedaan nabij het Dr. Ir. Frank Essedgebouw, alwaar de rvm doorgaans vergadert. Op dat moment waren er nog veel personen in het gebouw. Ook vicepresident Robert Ameerali, OW-minister Ramon Abrahams en een aantal beveiligingsambtenaren namen een kijkje. Gesuggereerd werd dat indien mocht blijken dat de chauffeur van de minister werkelijk door rood licht heeft gereden, hij zelf voor de kosten zal moeten opdraaien.

error: Kopiëren mag niet!