Suriname blikt Montserrat in met 7-1

Suriname heft letterlijk en figuurlijk een oorwassing gegeven aan Montserrat tijdens de openingswedstrijd in groep 3 van de Caribbean Cup. Na een 5-0 ruststand, wist Natio de wedstrijd te winnen met 7-1. Giovanni Waal en Stefano Rijssel scoorden elk tweemaal voor Suriname, terwijl Romano Sordam, Jurmen Vallei en Giovanni Drenthe de andere doelpunten scoorden.
Suriname die met Ronnie Aloema in het doel startte, speelde verder met Guillermo Faerber, Jetro Fer, Jurmen Vallei, Guno Kwassie, Emilio Limon, Giovanni Waal, Vitorinio Pinas, Romano Sordam, Stefano Rijssel en Giovanni Drenthe in de basis. Later vielen Giovanni Alleyne, Romano Stekkel en Ives Vlijter in. Martinique maakte gehakt van British Virgin Island en won na een 4-0 ruststand met 16-0. Suriname zal het vandaag opnemen tegen British Virgin Island en daarna zal Martinique spelen tegen Montserrat. Bij een eventuele overwinning van Suriname is het zeker van een plaats in de volgende ronde.

error: Kopiëren mag niet!