Recreatie en Educatie project Brokopondocentrum

Van 20-31 augustus 2012 is er een vakantieschool gehouden in het Brokopondocentrum (recreatiezaal).De vakantieschool was in de ochtenduren van 09.00-11.00 uur voor de kinderen van de basisschool. Er waren kleintjes vanaf 2 jaar aanwezig. In de avonduren was het voor de tieners en ouderen van 18.00 uur tot 21.00 uur. Zowel in de ochtend- als avonduren waren er heel wat kinderen en tieners aanwezig. Ze mochten meedoen met gezelschapsspelen, zoals dammen, domino, mens erger je niet, monopoly etcetera. Ze konden op het veld boksen, volleyballen, basketballen en voetballen. Niet alleen de kleintjes deden mee met kleuren en plakken maar ook de groteren. Verder waren er voorlichtingochtenden en avonden. De laatste voorlichting ging over tienerzwangerschap die niet alleen in Suriname maar over de gehele wereld een probleem is. Het doel van dit project is om de kinderen te stimuleren om aan sport te doen en ze educatief te ontwikkelen. Wanneer het nieuw schooljaar begint zal er een voortgang vinden van dit project.
Juffrouw van Leeuwaarde Juanita

error: Kopiëren mag niet!