Sandrina Hunsel scoort meeste punten

Tijdens het Women’s World Championships-volleybalkwalificatietoernooi heeft de Surinaamse volleybalster het op individueel niveau ook niet onverdienstelijk gedaan. Zo heeft de Condor- speelster Sandrina Hunsel de meeste punten weten te scoren, namelijk 72, terwijl Krystle Esdelle van Trinidad & Tobago 51 punten wist te maken. Chavelli Wip, ook een speelster van Condor, was de tweede beste Surinamer met 28 punten. Wip eindigde wel op de eerste plaats als het ging om serve, want zij scoorde 15 punten om de bal helemaal van achter te slaan. Hunsel smashte in totaal 53 punten  in elkaar in de vier gespeelde wedstrijden. Hunsel ging er ook vandoor met de beste blokster aan de kant van Suriname, want ze blokte in totaal 11 schoten.

error: Kopiëren mag niet!