Indiase diplomaat getroffen door beroerte

De Indiase diplomaat, Ramlal Negi, is zondagmorgen getroffen door een beroerte. Negi is de zaakgelastigde op de Indiase ambassade sinds het vertrek van ambassadeur Kanwaljitt Singh Sodhi. Zaterdag vertoefde hij nog met het ambassadepersoneel buiten de stad en zag er goed uit. Zondagmorgen rond 11.00 uur moest de politie, op verzoek van medewerkers, de deur van zijn residentie op Uitvlugt openbreken om het huis te kunnen betreden. De alleenstaande diplomaat had namelijk zoals gewoonlijk de deur van binnen op slot gedaan en de sleutel aan de deur gelaten. Eenmaal binnen trof de politie de diplomaat bewusteloos in zijn woning aan. Toen hij een beetje bijkwam, klaagde hij van pijn over het hele lichaam. Hij is met een lichte beroerte opgenomen in het ziekenhuis. De diplomaat is nauwelijks een maand in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!