Informatiebijeenkomst Agrarische Raad VHP

De Agrarische Raad van de VHP organiseert in samenwerking met de fractieleider van het Nieuw Front in de Nationale Assemblee, Radjkoemar Randjietsingh, een informatiebijeenkomst over het project “Industriële verwerking van Cassave tot meel en andere producten”. De landbouwadviseur op het kabinet van de president, Robert Power, heeft de partij benaderd met het verzoek om haar netwerk – formele- en informele structuren- aan te wenden, om geïnteresseerde productie collectieven voor bedoeld cassave project te identificeren en aan hen kenbaar te maken. De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 september 2012 in de grote zaal vergaderzaal van de Stichting de Olifant. De inleiders zijn Robert Power en mw. drs. K. Madho. Het programma vangt om 19.00 uur aan. Na de presentatie bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen en in discussie te treden met de inleiders. De informatiebijeenkomst staat open voor alle geinteresseerden.

error: Kopiëren mag niet!