Buschauffeur postte cocaine vanuit verschillende lokaties

Na goed speurwerk is het de Anti Narcotica Brigade gelukt om de 37-jarige buschauffeur R.S. aan te houden. R.S. wordt ervan verdacht op verschillende tijdstippen en op verschillende post locaties dozen ter verzending naar het buitenland te hebben aangeboden waarin cocaïne was verstopt. Tot nu toe wordt hij in verband gebracht met 6 zogenaamde postgevallen. In het jaar 2011 zijn 4 dozen met drugs hier te lande onderschept en voor dit jaar 2 dozen. In die dozen zijn steeds kleine hoeveelheden cocaïne ontdekt verstopt in ondermeer sluitdoppen van nagellakflesjes en deodorant flesjes. In de 6 dozen is in totaal iets meer dan een halve kilogram cocaïne ontdekt en in beslag genomen.
In operatie Tigri Barba-verband hebben leden van de Anti Narcotica Brigade op zaterdag 25 augustus op twee verschillende locaties 4 mannen aangehouden met in totaal 11.3 gram hasj en 520.29 gram crack cocaine. Op een van de verdachten is een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.
Op 13 en op 27 augustus zijn twee mannen met de Nederlandse nationaliteit door de douane aangehouden op de J.A. Pengel International Luchthaven. Zij bleken cocaïnebolletjes in het lichaam te hebben. De 20-jarige J.L. had 56 bolletjes met een totaal brutogewicht van 380 gram in zijn lichaam en de 20-jarige E.J. had 124 bolletjes met een totaal brutogewicht van iets meer dan een kilogram in zijn lichaam. In het geval van E.J. zijn twee personen aangehouden die als tussen persoon dienden tussen de slikker E.J. en de verstrekker. De tussen personen zijn door de politie aangehouden. De verstrekker is inmiddels ook zichtbaar gemaakt en de politie werkt aan zijn aanhouding. J.L. en E.J. alsook de twee tussenpersonen zijn intussen in verzekering gesteld.
Dinsdagavond is R.G. door leden van de Anti Narcotica Brigade opgespoord en aangehouden en is intussen ingesloten. Dit jaar zou hij op verschillende momenten dozen ter verzending naar het buitenland hebben gepost waarin respectievelijk100 om 256 gram cocaïne verborgen was. De dozen zijn hier te lande onderschept.

error: Kopiëren mag niet!