Kampoe-speler Dhoen overleden

De troefcallvereniging Kampoe is in diepe rouw gedompeld. Zondagochtend is haar trouwe speler Amriet Dhoen komen te overlijden in het Academisch Ziekenhuis door vermoedelijk een hartinfarct. De 54-jarige Dhoen is sinds de oprichting van Kampoe, bijkans 27 jaar, lid van deze troefcallploeg. Kampoe-voorzitter Jitin Ramcharan was geschokt toen hij het nieuws hoorde. ‘Je wilt het niet geloven’, was de eerste reactie van Ramcharan. ‘Dhoen was onze oudste actieve speler, die de ploeg altijd trouw is gebleven. Hij was altijd meegaand; ook al gingen we naar het buitenland in teamverband, was hij er altijd bij’, zegt de voorzitter. Hij typeert Dhoen als iemand die heel sportief was, altijd gezellig was en nooit boos werd als hij een dag niet in de basis stond. Volgens Ramcharan had Dhoen een motto en dat was: ‘Al speel ik niet, maar Kampoe moet winnen.’ Dhoen was van huis uit rij-instructeur. Hij laat een vrouw en 2 kinderen achter.

error: Kopiëren mag niet!