Carebaco-delegatie keert met 3 goud, 7 zilver en 8 brons terug

De Surinaamse delegatie die meedeed aan de Carebaco-badmintonkampioenschappen in Santo Domingo, is niet met lege handen teruggekeerd. De oogst was 3 goud, 7 zilver en 8 brons. De Carebaco Games was opgedeeld in een individueel senioren- en juniorentoernooi en een senioren- en juniorenlandenkampioenschap. In het landenklassement eindigden de Surinaamse senioren op de tweede plaats en de junioren op de derde plaats. De gouden plakken kwamen allemaal in de individuele juniorenklasse. Daar won het koppel Crystal Leefmans/Quennie Pawirosemito goud in het U-19 damesdubbel, Rughshaar Ishaak/Santusha Ramzaan goud op het onderdeel U-17 meisjesdubbel en Shemara Lindveld/A. Haywood goud bij U-13 meisjesdubbel.
De individuele zilveren medailles waren voor Mitchel Wongsodikromo/Crystal Leefmans in het senioren gemengd dubbel, Rugshaar Ishaak/Soren Opti in het U-17 gemengd dubbel, Soren Opti/Mitch Nai Chung Tong in het jongens U-17 dubbel, Santusha Ramzan U-15 meisjesenkel, Rugshaar Ishaak U-17 meisjesenkel en Quennie Pawirosemito U-19 meisjesenkel.
De individuele bronzen plakken kwamen van Mitchel Wongsodikromo in het herenenkel, Crystal Leefmans in het U-19 meisjesenkel, Soren Opti in het U-17 jongensenkel, Sherifa Jameson/K. Reno-Singh in het U-17 damesdubbel, Dylan Darmohoetomo/Irfan Djabar senioren herendubbel, Santusha Ramzan/Mitch Nai Chung Tong U-15 gemengd dubbel en Shemara Lindveld/K. Flores in het U-13 gemengd dubbel.

error: Kopiëren mag niet!