Restauranthouder mishandeld en beroofd

Te Catharina Sophia in het district Saramacca is een restauranthouder mishandeld en beroofd van zijn geld en zaktelefoon. De beroving vond plaats op 1 augustus en de verdachten zijn drie mannen en een vrouw. Nadat het slachtoffer met een hamer is mishandeld, is het geld en een zaktelefoon van hem weggenomen. Het gelukte het slachtoffer om een van de verdachten aan te houden; terwijl de drie andere in een auto weg reden. De politie meldkamer lanceerde een opsporingsmelding wat erin resulteerde dat een opsporingsunit van het korps de auto staande hielden. In die auto zaten toen nog twee verdachten namelijk een man en de vrouw. Zij zijn vervolgens overgedragen aan de politie van Saramacca. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten ingesloten. De vierde verdachte wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!