‘Er zijn nu drie kleintjes erbij’

De 41–jarige Manoj Mohan en de 29–jarige Anjela Radhe zijn momenteel de gelukkigste ouders in Suriname. Op dinsdag 07 augustus 2012 gaf Radhe het leven aan zoontje Rayen en de dochtertjes Amberjane en Alegna in het ’s Lands Hospitaal. Vader Mohan heeft de namen gekozen. ‘Het moesten namen zijn die (bijna) niet bekend zijn’, zegt vader Manoj. Ofschoon de drieling op de couveuseafdeling is, maken zij het volgens Irene Feller–Watson, waarnemend hoofd van de couveuseafdeling, goed. De baby’s zijn vroeg geboren, namelijk na 33 zwangerschapsweken. ‘Ze groeien goed en bewegen heel flink’, zegt het waarnemend hoofd.
De pers mocht de ouders en de drieling gisteren op de gevoelige plaat vastleggen. Radhe vertelde dat het enigszins stroef ging aan het begin van haar zwangerschap. Dit is haar eerste bevallingservaring. Mede door de ondersteuning van de artsen, verpleegsters en haar man is ze erin geslaagd om haar drie baby’s te dragen. De ouders wachten nu slechts op het moment dat zij hun baby’s naar huis mogen brengen. ‘We gaan heel veel moeten aanpassen, want er zijn nu drie kleintjes erbij.’
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!