Politie houdt 5 criminelen aan in ochtenduren

De politie van Geyersvlijt heeft gisterochtend omstreeks 02.20 uur 2 verdachten aangehouden aan de Wolframstraat. De verdachten I.B. en F.A. zijn op heterdaad betrapt toen zij bezig waren een woning in te breken aan de Jodiumstraat. Toen zij betrapt werden, probeerden de mannen in een gereedstaande auto weg te vluchten. Zij werden door de wetsdienaren in de kraag gevat en hun auto is in beslag genomen. Intussen zijn beide verdachten achter slot en grendel geplaatst. Vermeld dient te worden dat de verdachte I.B. vandaag zijn 53ste verjaardag in het gevang zal doorbrengen.
Het gelukte de politie van bureau De Nieuwe Grond om gisterochtend omstreeks 05.25 uur de verdachten E.P. (28 jaar), W.P. (32 jaar) en E.P. (31 jaar) aan te houden aan de Grandweg. De verdachte E.P. verschafte zich toegang tot een woning aan de Grandweg door een raam open te breken. De bewoonster werd onder bedreiging met een schroevendraaier beroofd van haar bracelet. Ook zijn bij haar weggenomen SRD 200 en een mobiel telefoontoestel. Na zijn daad nam E.P. plaats in een voertuig waar twee comparanten op hem wachtten. Een zoekactie in de directe omgeving resulteerde erin dat de politie het drietal in de kraag kon vatten. Op hen werden het mobiele telefoontoestel en de SRD 200 teruggevonden. Hangende het onderzoek zijn de mannen aangehouden en is het voertuig in beslag genomen.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: