FC Inter Nacional zette achtervolging op Styx in

De FC Inter Nacional verkleint steeds het gat met koploper Styx The Kuldipsingh Group in de Hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Intussen staat  ze net 3 punten achter Styx met nog een wedstrijd in de hand. Zaterdag won Inter Nacional met 7-2 van Giants. Romano Holtuin (3x), Giovanni Renfrum (2x), Olvido Misidjang en Furgill Erenst scoorden voor Inter. Voor Giants redden Melvin Valies en Jerrel Adensiba de eer. Styx won zondag haar partij van SV Brasur met 5-3. Gregory Righters (4x) en Vahid Vinisie scoorden voor Styx, Reguillio Kemper (2x) en Germaine van Dijck voor Brasur.
Lengte Boys haalde haar tweede competitiepunt binnen in de Hoofdklasse. Tegen Wasgo speelde ze 6-6 gelijk. Bij rust stond Wasgo nog voor met 4-3. De goals van Lengte Boys kwamen van Orlando Esajas (2x), Clarence Green (2x), Mario Dijksteel en Antoine Vliet. Voor Wasgo scoorden Jurgen Mille (3x), Robert Timpico, Christiaan Tomoredjo en Furguel van der Kamp. FC United/Mengao boekte een knappe 7-5 overwinning op North United, na een 3-2 ruststand. Johan Aroeman (2x), Ailton Paiva (2x) en Sullivan Renfrum (3x) scoorden voor United/Mengao. Bij North United vonden Ike Adams (2x), Jurgen Caffe, Murphy Kasno en Ian Solomon het net van de tegenstander.
In de Eerste klasse won Moksie met 5-1 van Palo, na een 0-1 achterstand bij rust. Jelany Djemesie (3x), Alfredo Finkie en Refilio Ruimwijk scoorden voor Moksie. Jermain Wormer gaf Palo een voorsprong. Inter-Bom versloeg De Kanaries met 9-3 door goals van Miquel Ebicilio (4x), Benito Hoepel (2x), Gracilio Verwey, Berny de Windt en Orpheo Darson. Voor De Kanaries scoorden Bianto Belliot, Guno Ishaak en Miquel Sichtman. Kismet versloeg Kabel Boyz met 7-1 na een 1-0 ruststand. Vishaal Kanhai (2x), Lorenzo Tolud (2x), Jermain Telgt, Arantes Veira en Faizel Goelamnabie scoorden voor Kismet. Wilfred Holter scoorde het enige doelpunt van Kabel Boyz. Five Stars FC leed een gevoelige 6-2 nederlaag tegen Pentagon. Ferdinand Jap A Joe scoorde 2 keer voor Five Stars. Randall Antonius (3x) en Ulrich Reding (3x) scoorden voor Pentagon. The Lions was met 7-1 te sterk voor FC Selecao. Giovanni Mahabier redde de eer voor Selecao. Voor The Lions scoorden Renato Ceder (2x), Anthony Darson (2x), Melvin Ford, Toshiro Homoet en Gillian Maatrijk.

Overige uitslagen:
Tweedeklasse:
Jetboys – Zwaluw’96              0 – 8
Hi-Telcom – Inter Jakin        1 – 4
Veteranenklasse:
Styx M&N – Djogo 2000    10 – 5
Styx 2 – Pentagon 2001        8 – 2
Stand in de Hoofdklasse:
Nr. Team

G

P

1. Styx – The K.G.

10

27

2. F.C. Inter Nacional

9

24

3. Boulanché

9

21

4. S.C.V. Linco

9

18

5. Giants

9

13

6. FC United -Mengão

10

10

7. SV. Wasgo

9

10

8. Shantidel

9

9

9. SV. Brasur

9

9

10. SV. North United

10

7

11. Lengte Boys

9

2

 

error: Kopiëren mag niet!