Verlengde Welgedacht C – weg:

De bewoners van de Verlengde Welgedacht C– weg menen dat zij de afgelopen twintig jaren een stiefmoederlijke behandeling hebben gehad van opeenvolgende regeringen. De diepe trenzen langs de weg zijn verstopt en dichtbegroeid. De bewoners, die veelal leven van de landbouw, moeten vooral in de regentijd met lede ogen toezien hoe hun landbouwgronden onder water lopen en hun gewassen verloren gaan. De bewoners hebben daarom aangeklopt bij de DNA–leden Theo Vishnudatt en Rabin Parmessar. Genoemde volksvertegenwoordigers hebben dit probleem vervolgens voorgelegd aan de minister van Openbare Werken, Ramon Abrahams. De bewindsman had oor voor dit probleem. Gisteren zijn de ontwateringswerkzaamheden gestart, waarbij er ook duikers geplaatst zullen worden. Deze werkzaamheden zullen bijkans twee maanden in beslag nemen. (Tekst: Widjai Ganesh&DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!