Politie schut loslopende koeien te Helena Christina

De politie van Santo Boma heeft in de nacht van donderdag 12 juli een vaars met een zwarte vacht geschut op de Helena Christinaweg. Dit beest vormde een gevaar voor weggebruikers. Eveneens is de afgelopen dagen op de Helena Christinaweg 3 koeien geschut, die een gevaar vormde voor het openbaar verkeer en omgeving. Eigenaren of belanghebbenden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van Santo Boma. Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven, zal er 1 (één) week na publicatie van dit bericht worden over gegaan tot het veilen van deze beesten. De politie doet hierbij een beroep op eigenaren van vee hun beesten goed vast te maken op de weilanden. Indien zij loslopen moeten de weilanden van een goede omheining zijn voorzien, waardoor de beesten de straat niet op kunnen. De politie van het ressort Santo Boma zal bij verhoogde surveillance er niet voor schromen loslopend vee te schutten en de eigenaren van deze beesten een forse boete op te leggen.

error: Kopiëren mag niet!