SCVU forceert beslissende game 5 tegen Yellow Birds

Uitgerekend in de wedstrijd waar Yellow Birds het kampioenschap in de herenhoofdklasse play-offs kan pakken, scoort geen enkele speler meer dan 10 punten. De vijf starters scoren samen maar 25 punten. De reserves voegen er samen 27 bij. Maar doordat de ploeg van hoofdcoach Marciano Zalman ook 28 turnovers maakt, verliest zij de wedstrijd in game 4 tegen SCVU met 72-52. Hierdoor forceert de ploeg van Uitvlugt een beslissende game 5, die vanavond om 20.00 uur wordt gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal.
In de eerste quarter leidde Yellow Birds met 19-18. Daarna ging alles verkeerd. De tweede werd verloren met 9-13, de derde met 10-17 en de vierde met 14-24. De ruststand was 28-31. In de 28 turnovers van Yellow Birds zaten ook 18 steals van SCVU. Daarnaast kreeg de jonge Jean-Claude Smith ook een technische fout toebedeeld. De topscorer bij Yellow Birds werden Cheraldo Beverdijk en Earl Jones met elk 8 punten. Sergio de Jong had  7 punten. Voor SCVU haalden Ryan van Russel 15 punten, Roberto Graanoogst 12 punten en Jason Fisher 11 punten.

error: Kopiëren mag niet!