Biza levert bijdrage aan Commewijne krant

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal een bijdrage leveren bij het totstandkomen van de Commewijne krant. In die krant zal de focus gericht zijn op mensen uit het district die een belangrijke rol vervuld hebben in de samenleving. Voorzitter van de Stichting Cultuur Educatie Ben Mitrasingh bracht vanmorgen een bezoek aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. Gesproken werd op welke wijze het ministerie daartoe een bijdrage kan leveren. Minister Moestadja heeft toegezegd copij aan te leveren voor de krant. Het is de bedoeling dat deze uitgave eind van deze maand een feit is. De heer Mitrasingh heeft tijdens het onderhoud met de bewindsman het belang aangegeven van de Commewijne krant. Volgens hem kan het vooral als naslagwerk voor de schoolgaande jeugd gebruikt worden.

error: Kopiëren mag niet!