Summer Jam 2012

‘Big Entertainment’ organiseert op 10 en 11 augustus 2012 de Summer Jam 2012 in de Anthony Nesty Sporthal. Dit festival dat voor het eerst in 2006 met onder andere  Brace en in 2007 met Fouradi, Lange Frans en Baas B werd gehouden, vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Besloten is om wederom een Summer Jam te organiseren vanwege de grote vraag naar kwalitatief goede, maar bovenal gedenkwaardige muzikale evenementen, die Suriname op een positieve manier op de kaart zetten. De line-up van artiesten ziet er als volgt uit: Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Sonora Carruseles en Claudius Philips. Daarnaast Re-Play, Bryan Bijlhout, Cherwin Muringen en Bryan Muntslag. Berget en Trijn komen met hun eigen live band. De overige artiesten hebben ook een klasseformatie met te weten  Robby Tjon en Fa, Harvey Avans, Walter Muringen en de MC is Clifton Braam. Berget Lewis is onlangs uitgeroepen tot de beste zangeres van Nederland 2012. Zij en Trijntje zullen ook workshops verzorgen aan opkomende artiesten. De show start op beide dagen om 20.30 u en de inloop is al om 19.00 u. De kick-off van het festival begint met een party waarbij meet and greet mogelijk is met de artiesten. Dit vindt plaats op 8 augustus op de Pier van hotel Torarica.

error: Kopiëren mag niet!