Schoolbanken voor Bereaschool

De Bereaschool aan de Tapaistraat te Latour heeft gistermorgen een donatie van de Amerikaanse ambassadeur, John Nay, ontvangen in de vorm van 30 schoolbanken. Nay zegt dat hij aan de Lions Club Paramaribo Ready advies had gevraagd voor dit project, nadat hij het meubilair had gekregen van een Amerikaanse organisatie.
Jeanet Kuhn van Lions Club Paramaribo Ready zegt dat zij altijd projecten hebben lopen, maar dat zij bij deze school stil zijn blijven staan om erop toe te zien dat het goed gaat. Genoemde serviceclub heeft de Bereaschool vijf jaar geleden gerenoveerd na deze in erbarmelijke staat te hebben aangetroffen. Volgens Kuhn willen zij voor hun eerstvolgend project het dak van de school een schilderbeurt geven.
Schoolhoofd Riant Ligeon is de Amerikaanse ambassadeur en Lions Club Paramaribo Ready zeer erkentelijk voor de schoolbanken. Op de vraag wat hij nog meer nodig heeft voor zijn school, zegt Ligeon meteen wachters. Volgens de schoolleider krijgt de school bezoek van inbrekers en vandalisten. De Bereaschool is van de Methodisten Gemeente.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!