Flora-spelers Haakmat en Rome voor een jaar geschorst

Jong Talent-spelers krijgen 6 om 3 maanden
Gisteren heeft het tuchtcollege van de SVB twee spelers van SV Flora voor een jaar gestraft. Ze waren betrokken bij een vechtpartij tijdens het SVB-Lidbondenwedstrijd tussen Flora en Jong Talent in het NGVB-stadion. Het gaat hierom de spelers Kenrich Haakmat en doelman Safero Rome. Doelman Furgel Palmtak van Jong Talent kreeg een ernstige waarschuwing, terwijl zijn clubgenoten Ravi Powel voor 6 maanden is geschorst en Gilmar Amelo voor 3 maanden.
Amelo wilde de bal gaan halen, toen de arbiter al gefloten had voor een overtreding. Doelman Rome spuwde in het gezicht van Amelo en laatstgenoemde nam het recht in eigen handen. Hij begon met Rome te vechten. Haakmat die het dichtstbij was, begon Amelo rake trappen toe te brengen. Powel bracht Haakmat een flying kick toe, om zijn medespeler te beschermen en raakte ook op de vuist met Haakmat. Palmtak, die op Flora woont, rende honderd meters van zijn doel om de gemoederen te kalmeren. Men dacht dat hij wilde vechten.

error: Kopiëren mag niet!