Jairam mogelijk Adron-directeur

Als alles meezit, wordt Soedeschand Jairam de nieuwe directeur van het Anne van Dijk Rijstonderzoekscentrum (Adron) in Nickerie. Dagblad Suriname verneemt van een bron dat er vandaag een vergadering belegd zal worden om de uiteindelijke kandidaat bekend te maken. Hij geeft aan dat de naam van Jairam bijna officieel is, maar er kunnen op het laatst nog verschuivingen plaatsvinden.
Er zijn twee kandidaten getipt voor de directeursfunctie. Het gaat om de ex- parlementariër Jairam en Narin Gajadien, die momenteel waarneemt als directeur. Adron zit na het aftreden van Lekhram Soerdjan zonder een directeur. De parlementariër diende zelf zijn ontslag in en bedankte als directeur per 1 januari 2012. Hij wilde hiermee de regering een stapje voor zijn.
Jairam was niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!