Urdille Sandel wint Misi Keti Koti 2012

De 10-jarige Urdille Sandel werd  vrijdagavond gekroond tot  Misi Keti Koti 2012. Dit jaarlijks terugkerend evenement werd georganiseerd door de commissie Misi Keti Koti en vond plaats in de Anthony Nesty Sporthal. Doel van de verkiezing is jongeren het bewustzijn van de slavernij in al haar facetten bij te brengen.  Dertien jonge schoonheden hebben vrijdagavond gestreden om de titel van Misi Keti Koti 2012. Het thema van dit jaar was ‘Sabi yu rutu, wroko tide, gi wan betre tamara’. Urdille won de harten van de aanwezigen met haar odo ‘Luku fa we mek mi drai in mi grebi’. Op de tweede plaats eindigde Odienza Toto. Lakisha Bosoe kwam op de derde plaats te staan.  Op de vierde en vijfde plaats eindigden respectievelijk Chayenne Letterboom en Revella Hillaire. Tichina Leeflang werd uitgeroepen tot Misi Foto Prinspari en Chayenne Letterboom kreeg ook de Titel krioro Pikien. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: