Natuurkunde-examen uitgelekt

Het natuurkunde-examen voor vwo is uitgelekt. Onderdirecteur Kenneth Biervliet van het Minov is de afgelopen week geïnformeerd over deze misstand. De onderdirecteur geeft aan dat er een onderzoek zal worden ingesteld naar het voorval. Biervliet, die net uit het ziekenhuis is ontslagen, was met ziekteverlof toen hij geconfronteerd werd met deze zaak. Hij vindt het jammer dat het examen is uitgelekt. Het Minov is een hele poos bespaard gebleven van soortgelijke ongeregeldheden. Het eindexamen voor natuurkunde wordt opnieuw gemaakt, ongeacht het resultaat van het onderzoek, zegt Biervliet. Het doen uitlekken van examenwerken is strafbaar. Degenen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, zijn strafrechtelijk vervolgbaar. Studenten die opzettelijk betrokken zijn, worden onmiddellijk uitgesloten voor deelname aan het examen.

error: Kopiëren mag niet!