Oud NPS-leider bedankt en vermaant

Gewezen NPS-voorzitter Ronald Venetiaan is God dankbaar voor het feit dat hij de partij 19 jaar heeft mogen leiden. Zijn laatste toespraak als voorzitter was een dankwoord, maar ook een berisping. Het moest de oud-voorzitter van het hart om elke NPS’er op te roepen ervoor te waken dat de principes van de partij hoog gehouden worden. Die boodschap was voornamelijk bestemd voor de nieuwe NPS-voorzitter en alle nieuwe leden van de verschillende partijstructuren. “Die principes zijn overgedragen van voorzitter op voorzitter en dienen hoog gehouden te worden”, zei de oud-partijvoorzitter. “Ik roep u op ervoor te waken dat de waarden en normen, die onze Surinaamse samenleving maken tot een respectabele, ook hoog te houden. De NPS dient alles wat recht en rechtvaardig is te realiseren. Venetiaan vermeldde dat hij vandaag zijn 76ste jaardag in stilte wenst te herdenken. Hij liet optekenen dat hij met een goed gevoel de partij overdraagt. Niet in hoge ouderdom, zoals dat bij andere partijen gebeurt. Ook de NPS-topper Lygia Kraag- Keteldijk en Ruth Wijdenbosch vieren vandaag hun jaardag.

error: Kopiëren mag niet!