Adek en TAS gaan samenwerken

De Anton de Kom Universiteit van Suriname (Adek) en de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) gaan samenwerken. Hiertoe hebben de Adek en de TAS gistermiddag een intentieverklaring getekend. Namens de universiteit tekende bestuursvoorzitter Rayen Sidin en Gwen Ameloo tekende namens de TAS. Volgens Sidin kijkt de universiteit steeds uit naar samenwerking met strategische partners. Partners met wie de universiteit reeds samenwerkt, zijn Telesur en Staatsolie. Volgens de voorzitter heeft de universiteit drie kerntakken: onderwijs, onderzoek en dienstverlening. ‘Wij kunnen niet alleen invulling geven aan deze drie kerntakken, vandaar dat wij samenwerken met strategische partners’, zei Sidin. De voorzitter en de directeur gaven aan dat zij beide uitkijken naar het eerste project.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!