De Ster lijdt tweede verlies op rij Takdier Boys verkleint achterstand

Met de Eersteklasseploeg van De Ster gaat het helemaal niet goed. Nadat ze vorige week met 3-2 verloor van Tammenga, ging het weer mis tegen Inter Rica. In het Emiel Briel Stadion was het Jogy Kandea die Inter Rica al in de 28ste minuut op een 1-0 voorsprong schoot. Maar vlak voor het rustsignaal was het Quincy Karwafodi die ploegen op gelijke hoogte bracht, 1-1. In de tweede helft kregen beide ploegen tal van kansen om hun ploeg de voorsprong te geven, maar de spitsen van beide ploegen waren niet koelbloedig genoeg. Vier minuten voor het einde kreeg de ploeg uit Moengo een penalty, die later feilloos werd verzilverd door Simon Amoeferie en Inter Rica een 2-1 overwinning bezorgde.
Takier Boys maakte gretig gebruik van de misstap van SNL. Want FCS Nacional werd letterlijk en figuurlijk ingeblikt. De jongens van trainer Mohan wonnen de wedstrijd met 6-0 en verkleinden de achterstand op SNL naar zes punt. Randjiet Boys wist helemaal te Magentaweg met 5-3 te winnen van Boma Star. Door deze overwinning blijft Randjiet Boys nog in de race voor het semikampioenschap. ACoconut heeft dure punten laten liggen tegen Real Saramacca. Ze kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De ploeg van The Brothers degradeert van de Eersteklassecompetitie van SVB. Want de belangrijke wedstrijd tegen Santos, werd met 3-0 verloren. Xaviero Perk, Quenten Dors en Gerold Leysner scoorden voor de ploeg uit Nickerie.