Tammenga stelt kampioenschap SNL uit

Na 15 wedstrijden ongeslagenschap heeft SNL een gevoelige nederlaag geleden tegen Tammenga. Bij eventuele overwinning zou SNL een punt verwijderd zijn van het kampioenschap in de SVB Eersteklassecompetitie. Maar het was Mengalvio Promes die roet in het eten van SNL gooide door twee doelpunten. Het Nationaal Leger begon heel goed aan deze wedstrijd. Want binnen zeven minuten kwam het op een 1-0 voorsprong. Het was de speler Donovan Loswijk die scoorde. Twee minuten voor het rustsignaal bracht Promes ploegen op gelijke hoogte, 1-1. In de tweede helft was het weer Promes die in de 60ste minuut 2-1 wist te scoren voor Tammenga. In de laatste 30 minuten kon SNL geen verandering meer brengen in de stand, waardoor de wedstrijd 2-1 in het voordeel van Tammenga eindigde.
Was het kampioenschap van SNL berekend voor 16 juni, nu moet dat weer uitgesteld worden tot ten minste 23 juni. Indien SNL van Tammenga had gewonnen, zou het op 16 juni bij winst op Inter Rica kampioen worden. Nu moet het van Inter Rica winnen en daarna op 23 juni ook van Takdier Boys om kampioen te worden. Indien dat niet lukt, kan het kampioenschap op 7 juli, laatste speeldag, binnengehaald worden met een winst op ACoconut. Een andere manier waarop SNL kampioen kan worden, is als concurrent Takdier Boys steken laat vallen.