Glo-schoolsport bereikt regio finales

Het  glo-schoolsportvoetbaltoernooi dat door het Ministerie van Sport en Jeugdzaken wordt georganiseerd, heeft de regiofinales bereikt. De kampioenen van de regiofinale  zullen dan zich plaatsen voor de landelijke finale. Zo zijn van regio 1 Nawabi en Ignatuis overgegaan. Van regio 2 OS Devisbuiten, Maria Hartman, Bernadette, OS 1 Marowijne en De Vrije School. Tammenga, Clarkeschool en OS Sidoredjo zijn van regio 3. Van regio zijn  Laighsing, Rambaran Mishre, OS Paradijs, OS Zeedijk en OS 3 Nw Nickerie.
OS Pontbuiten, Akselschool, Pt Sheorattan en OS Hannaslust zijn van regio 5, terwijl OS Domburg, Djamilathul Islamiah, Comm  Simons Polder, Penny en Jon, Pt R Sewbaran en OS Dijkveld van regio 6 zijn. OS Schotelweg, OS Onverwacht, St Ferdinand, DMV lot, Pater Albrickschool en OS Reeberg zijn van regio 7. OS 2 Meerzorg, OS Mariënburg en Potribo zijn van regio 8.

error: Kopiëren mag niet!