Takdier Boys kan voorsprong nemen op semikampioenschap

De ploeg van Takdier Boys kan, wanneer ze vrijdag uitkomen tegen FCS Nacional in het George Deulstadion, een voorsprong nemen op de semikampioensrace in de SVB Eersteklasse. Kampioenskandidaat is nog steeds SNL, die morgen tegen Tammenga speelt. Takdier Boys kan bij winst dichterbij de tweede plek komen. Een ander voordeel die deze ploeg heeft is dat zaterdag Boma Star tegen Randjiet Boys uitkomt. Dit zijn twee concurrenten van Takdier Boys in de race om het semikampioenschap. Een van ze valt weg of bij gelijkspel glijden beiden verder weg. Na deze wedstrijd moet Takdier Boys nog spelen tegen Real Saramacca, SNL en De Ster.\

Programma 19e speelronde SVB Eersteklasse:

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Tammenga SNL Do.07 juni Dr.Ir.F.Essed 20.00u
FCS Nacional Takdier Boys Vr.08 juni G.Deul 20.00u
De Ster Inter Rica Za.09 juni E.Briel 16.30u
Boma Star Randjiet Boys Za.09 juni Boma Star SC 16.30u
Santos The Brothers Za.09 juni Nickerie 16.30u
ACoconut Real Saramacca Za.09 juni G.Deul 16.30u

 

error: Kopiëren mag niet!