Adek Games op volle toeren

Vrijdag is een aanvang gemaakt met het jaarlijkse terugkerend sportevenement van de Universiteit van Suriname, de Adek Games. Zo hebben de jongens van FTeW met 6-0 weten te winnen van FMeW, bij het onderdeel veldvoetbal. Bij herenbasketbal was FMijW gewoon te strek voor FMeW en won met liefst 79-14. Ook bij het onderdeel herenzaalvoetbal was FMijW met 2-0 te strek voor FMeW. Bij het dameszaalvoetbal was FTeW met 6-0 te strek voor FMijW. Herenvolleybal ging ook naar de Faculteit der Maatschappij Wetenschappen, want ze wist met 59-30 te winnen van de Faculteit der Medisch Wetenschappen. Faculteit der Technologische Wetenschappen won bij damesvolley met 42-25 van FMeW.
Vandaag worden de Adek Games voortgezet met veldvoetbal om 09.00 uur. FTeW zal het dan opnemen tegen FMijW in het Essedstadion. Daarna volgen de slagbalwedstrijden in het Emile de Lafeunte Sportcomplex. Om 18.00 uur wordt de finale afgewerkt bij de denksporten, waarna men van start zal gaan met het onderdeel zwemmen. De denksporten en zwemmen worden afgewerkt in het VOS. De Adek Games worden op zaterdag afgesloten met beachvolleybal, dat op het Telesurcomplex wordt afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!